Aanrijdbeveiliging

aanrijdpalen en aanrijdbeveiliging bij ARM doors

Aanrijdbeveiliging ter bescherming van deuren

ARM DOORS levert aanrijdbeveiliging die speciaal zijn ontworpen om kozijnen en/of deuren te beschermen. In ruimtes waar veel verkeer is of om beperkte gebieden voor voetgangers te markeren een onmisbaar systeem. Uiteraard zijn onze materialen volledig uitgerust met bevestigingsaccessoires.

Bij ARM DOORS begrijpen we het belang van een uitgebreide aanrijdbeveiliging voor elk magazijn en elke winkelruimte. Daarom bieden we een breed scala aan hoogwaardige producten en toebehoren die ervoor zorgen dat uw magazijn- en winkelstellingen volledig beschermd zijn. Of u nu op zoek bent naar afzetpalen om specifieke gebieden af te bakenen, belijning en signalering voor duidelijke navigatie, of stevige aanrijdbeveiliging om kostbare schade aan uw winkelwagens en stellingen te voorkomen, we hebben alle oplossingen die u nodig heeft. Onze afzetpalen en beschermende palen bieden niet alleen fysieke barrières, maar dienen ook als visuele waarschuwingen voor voertuigen en personeel. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan aanrijdbeveiliging en gerelateerde toebehoren kunt u met vertrouwen uw magazijn indelen, wetende dat uw producten en infrastructuur veilig zijn tegen onbedoelde aanrijdingen.

Tevens levert ARM DOORS specifieke anti-shock aanrijdbeveiliging die muren tegen palletwagens en karretjes beschermd. In plaats van staal gebruiken wij speciaal polyester dat enorm sterk is. Dit kunnen wij leveren in meerdere kleuren zoals wit, zwart of geel. Het systeem is ontworpen volgens een innovatief technisch ontwerp dat snelheid in installatie en eenvoud in reiniging combineert.Wij noemen dit ook wel rampalen of paal aanrijdbeveiliging. Lees meer over specifieke magazijn aanrijdbeveiliging. De beschermingen van ARM DOORS  zijn beschikbaar in verschillende lengtes en het product kunnen wij binnen enkele weken leveren.

 

Neem contact op

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Voordelen voor bedrijven

Rampalen staan vaak op plaatsen waar voertuigen zich op hoge snelheid verplaatsen en waar er risico’s zijn op ongevallen, zoals op snelwegen, op- en afritten, in parkeergarages en op parkeerterreinen, langs drukke wegen en bij gebouwen met veel voetgangersverkeer zoals scholen, ziekenhuizen en winkelcentra. Onze aanrijdbeveiliging en rampalen zijn ontworpen om voertuigen te vertragen, tegen te houden of te geleiden in geval van een botsing of een verkeersongeval, en om zo de schade en letsel te beperken.

Met een aanrijdbeveiliging in een bedrijf profiteert u van verschillende voordelen, waaronder:

  • Veiligheid: Aanrijdbeveiliging kan de veiligheid van zowel werknemers als bezoekers in een bedrijf verbeteren. Het voorkomt ongevallen door aanrijdingen met voertuigen, waardoor letsel en zelfs dodelijke slachtoffers kunnen worden voorkomen.
  • Schadebeperking: Aanrijdbeveiliging kan ook de schade aan voertuigen en andere eigendommen in het bedrijf beperken. Dit kan leiden tot kostenbesparingen op lange termijn doordat reparatie- en vervangingskosten worden verminderd.
  • Verhoogde efficiëntie: Met het implementeren van aanrijdbeveiliging kunnen bedrijven de efficiëntie verhogen dankzij minder stilstandtijden. Voertuigen en machines kunnen veiliger en sneller door het bedrijf bewegen zonder risico op aanrijdingen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

Digitale oplossingen ter ondersteuning

In een continu veranderende wereld bieden digitale oplossingen nieuwe mogelijkheden om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Bij aanrijdbeveiliging in magazijnen kunnen digitale technologieën een waardevolle aanvulling zijn op fysieke maatregelen. Implementeer systemen die automatisch waarschuwingen genereren wanneer voertuigen, voetgangers of andere objecten zich in gevaarlijke zones bevinden of te dicht bij elkaar komen. Dit kan gebeuren via visuele waarschuwingen op schermen, geluidssignalen of zelfs via mobiele apps. Installeer sensoren die beweging detecteren en analyseren. Deze sensoren kunnen gevaarlijke situaties signaleren, zoals voertuigen die zich in verboden zones begeven of abnormaal rijgedrag vertonen. En tot slot maak gebruik van geavanceerde camera’s met beeldanalyse-algoritmen om verdachte activiteiten te detecteren. Dit kan helpen bij het identificeren van risicovolle situaties, zoals voertuigen die te snel rijden of onveilig manoeuvreren.

Verplicht in onderstaande situaties

In Nederland is het verplicht om beveiliging te plaatsen op de werkplek als er sprake is van een verhoogd risico op aanrijdingen. Dit geldt voor bedrijven en organisaties die werken met transportmiddelen zoals heftrucks, palletwagens en andere gemotoriseerde voertuigen, en voor bedrijven die werken met grote machines en apparatuur die een potentieel gevaar vormen voor werknemers. Concreet betekent dit dat bedrijven en organisaties verplicht zijn om aanrijdbeveiliging te plaatsen als er bijvoorbeeld sprake is van:

  • Verkeersroutes waarbij gemotoriseerde voertuigen in aanraking kunnen komen met voetgangers of andere obstakels
  • Opslag van materialen of producten op hoogte
  • Risico op vallende voorwerpen die de verkeersveiligheid in gevaar kunnen brengen

Een veilige werkvloer voor iedereen

Bij ARM DOORS begrijpen we het belang van veiligheid op de werkvloer, en daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan aanrijdbeveiliging voor bedrijven. Onze aanrijdbeveiliging bestaat onder andere uit stevige stalen palen, flexibele kunststof afzetpalen en verkeersdrempels om mogelijke aanrijdingen te voorkomen en schade aan waardevolle apparatuur en infrastructuur te minimaliseren. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse toebehoren, zoals reflecterende stickers en waarschuwingsborden, om de veiligheid op uw terrein verder te vergroten. Mocht u specifieke vragen hebben of advies zoeken over welke aanrijdbeveiliging het meest geschikt is voor uw bedrijf, dan staat onze deskundige klantenservice klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op of bekijk ons assortiment in de brochure. Let op: eventueel genoemde prijzen zijn exclusief btw. Uw bedrijf kan bij ARM DOORS rekenen op hoogwaardige aanrijdbeveiligingsoplossingen die de veiligheid van uw werkomgeving aanzienlijk verbeteren.

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure