Technische specificaties

Enkele industriële binnendeur 340 AM

Deurpaneel dikte:
40 mm
Kern:
Polyurethaanschuim
Bekleding:
Glasbord® of ArmorTuf®
Type afwerking:
Gestructureerd of glad
Deuromlijsting:
RVS 1,5 mm – gelast
Industriële deur bij ARM DOORS

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Deuren leverbaar met extra opties

Ons assortiment bevat een ruime keus aan industriële binnendeuren, draaideuren, loopdeuren en schuifdeuren met onverwoestbaar Glasbord® of ArmorTuf® oppervlak. Elke deur zijn naar wens te voorzien van een extra optie zoals een deur met blank glas, ramen, stootranden of bumpers. Bekijk ook onze snelloopdeuren. Deze deuren zijn snel te openen en sluiten en ontworpen voor intensief gebruik. Ze worden vaak gebruikt in magazijnen en distributiecentra waar goederen snel moeten worden verplaatst.

Onze industriële deuren zijn slagvast, onderhoudsarm, vloeistofdicht en bestand tegen intensief reinigen. Zo behoudt uw bedrijfsruimte langdurig een schone, nette uitstraling en kunnen uw mensen veilig en efficiënt werken. Ook kunnen de deuren worden ontworpen om een brand af te sluiten en de verspreiding ervan te voorkomen. Ze worden vaak gebruikt in gebouwen waar brandveiligheid essentieel is, zoals ziekenhuizen, scholen en kantoorgebouwen. Meer weten? Bekijk ons assortiment of neem contact op voor een kennismaking met een van onze adviseurs. Ook een schuifdeur op maat met mat deurbeslag, glas én montage is mogelijk bij ARM DOORS. Kortom; op zoek naar een duurzame & stevige deur? Bij ARM DOORS zit u helemaal goed!

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.