Technische specificaties

SCHUIFDEUR CA480 TN

Deurpaneel dikte:
65 mm of 80 mm
Kern:
Polyurethaanschuim
Bekleding:
Glasbord® of ArmorTuf®
Type afwerking:
Gestructureerd of glad
Deuromlijsting:
RVS 1,5 mm – gelast – klasse 0H18N9
deuren gecontroleerd atmosfeer

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Luchtdichte deuren controlled atmosphere zijn er voor clean rooms

Luchtdichte deuren worden vaak gebruikt in die kamers waarin de zuurstofconcentratie, vochtigheidsgraad, temperatuur en andere factoren gecontroleerd moeten worden om een optimale omgeving te creëren voor specifieke processen of producten. Deze deuren zijn ontworpen om een volledig luchtdichte afsluiting te bieden om de atmosferische omstandigheden binnen de kamer te handhaven, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de producten worden gewaarborgd.

Met een jarenlange ervaring in clean rooms en andere gecontroleerde ruimtes biedt ARM DOORS de beste maatwerkoplossingen voor deze bijzondere omstandigheden. Met een uitstekende isolatie, hygiënisch oppervlak en doordachte vormgeving zijn onze deuren klaar voor iedere gecontroleerde atmosfeer. Bekijk het assortiment deuren van ARM DOORS of vraag een gesprek aan en krijg advies van een adviseur.

Wij bieden luchtdichte deuren aan die perfect zijn voor het optimaliseren van de energie-efficiëntie en het comfort in uw commerciële ruimtes. Onze luchtdichte deuren zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, waardoor ze maximale isolatie bieden. Of u nu ramen wilt toevoegen voor natuurlijk licht of vragen heeft over het plaatsen van deuren in specifieke ruimtes, ons team van experts staat klaar om u te helpen. Bij ARM DOORS streven we ernaar om de juiste luchtdichte deuren te leveren die voldoen aan uw bedrijfsbehoeften en een optimale omgeving creëren voor uw medewerkers en klanten.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.