Technische specificaties

Schuifdeur 480 LWT

Deurpaneel dikte:
100 mm of 120 mm
Kern:
Polyurethaanschuim
Bekleding:
Glasbord® of ArmorTuf®
Type afwerking:
Gestructureerd of glad
Deuromlijsting:
RVS 1,5 mm - gelast
vriesceldeuren

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Vriesceldeuren met veiligheidsslot

Deuren en onderdelen worden vaak gebruikt in commerciële of industriële omgevingen waar voedsel, medicijnen, bloedproducten en andere materiaal of product koel tot zeer lage lage temperaturen moeten worden opgeslagen. Dit kan onder meer zijn bij restaurants, supermarkten, cateringbedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en farmaceutische fabrieken. Hier moet o.a. de vloer ook voldoen aan strenge eisen en voorzien van anti slip.

Zo zijn onze hoge vriesceldeuren leverbaar met geïntegreerd veiligheidsslot, RVS kozijnen en automatische open- en sluitfunctie (bij de schuifdeuren). Optimale omstandigheden en geschikt voor de goederen in uw vriescel én de mensen die er werken! Meer weten over onze vriescel deur en panelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze producten of bekijk het assortiment op onze home pagina. We kunnen ook snel ondersteunen bij montage en onderhoud. En als oplossing voor maatwerk kunt u met onze handige configurator een deur zelfs op maat maken. Ook mogelijk zijn koelcel deuren bij ARM DOORS.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.