Technische specificaties

Dubbele draaideur 500 TN

Deurpaneel dikte:
65 mm of 80 mm
Kern:
Polyurethaanschuim
Bekleding:
Glasbord® of ArmorTuf®
Type afwerking:
Gestructureerd of glad
Deuromlijsting:
RVS 1,5 mm – gelast
dubbele deuren voor optimalie koeltemperaturen

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Een koelcel deur biedt uitstekende isolatie

De koelceldeuren van ARM DOORS zijn geschikt voor en specifiek ontworpen voor deze uitdagende omstandigheden. Dankzij een uitstekende isolatie in combinatie met een slagvast oppervlak, dat bovendien voldoet aan de HACCP-normen van hygiëne, is een lange levensduur gegarandeerd. Koelcel deuren worden vaak gebruikt in supermarkten, restaurants, hotels, ziekenhuizen, laboratoria, farmaceutische fabrieken en andere plaatsen waar opslag op koeltemperaturen nodig is. Een koelcel deur is er in verschillende uitvoeringen en formaten (schuifdeur of draaideur), zodat we voor elk pand en elk gebruikstype de ultieme deur kunnen samenstellen. Meer weten? Bekijk onze producten of neem contact op advies!

Kortom, bent u op zoek naar hoogwaardige koelceldeuren voor uw bedrijf? ARM DOORS biedt een uitgebreid assortiment aan schuifdeuren en draaideuren die perfect geschikt zijn voor diverse koel toepassingen voor uw koelcellen. Onze koelceldeuren zijn beschikbaar in verschillende standaard maten, maar we kunnen ook maatwerkproducten maken die precies aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu een kleine koelcel heeft of een grote koelruimte, wij hebben het juiste product voor u. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. Kies voor ARM DOORS en maak uw koelruimte tot een efficiënt en geavanceerd onderdeel van uw bedrijf met onze betrouwbare koeldeuren.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.