Polyester deurbladafwerkingen

ArmorTuf®

ARM DOORS biedt met het merk ArmorTuf® de krachtigste lijn binnen de polyesters. ArmorTuf®, afkomstig van de producent Crane Composites uit Amerika, wordt naast deurafwerkingen ook veel toegepast in de transportwereld. Denk hierbij aan zijwandafwerkingen bij trailers. De kunststof plaatwerken bestaan uit continu geweven glasvezel, samen met gehakte glasvezels en polyesterhars. De afwerkingen zijn ontwikkeld voor maximale sterkte! ArmorTuf® platen zijn, net als Glasbord®, voorzien van een extra beschermlaag: Surfaseal®. Deze beschermlaag is wereldwijd gepatenteerd en maakt het grote verschil met alle andere (kunststof)plaatwerken in de markt. De Surfaseal-afwerking, aangebracht middels een uniek productieproces, zorgt ervoor dat er geen vuil of bacteriën op het paneel worden vasthouden. Binnen de zwaarste toepassingsgebieden, o.a. binnen voedingsindustrie, is het advies te kiezen voor ArmorTuf®.

 

Belangrijkste kenmerken van ArmorTuf®

– Internationaal HACCP gecertificeerd
– Greenguard Gold gecertificeerd
– Voorzien van Surfaseal
– Hygiënisch
– Kras- en slagvast
– Vochtafstotend
– Kleurvast
– Zuurbestendig

Glasbord®

ARM DOORS biedt met Glasbord® een kunststofdeurafwerking die bijdraagt aan een veilige en schone (werk)omgeving voor u en eenieder die gebruik maakt van de ruimte. Ook Glasbord® is afkomstig van Crane Composites uit Amerika. Glasbord® bestaat uit gehakte glasvezels en polyesterhars, waardoor de afwerking zeer sterk is. Ook zijn de kunststof Glasbord® platen voorzien van een extra beschermlaag: Surfaseal®. De Surfaseal-afwerking, aangebracht middels een uniek productieproces, zorgt ervoor dat er geen vuil of bacteriën op het paneel worden vasthouden.

 

 

Belangrijkste kenmerken van Glasbord®

– Internationaal HACCP gecertificeerd
– Greenguard Gold gecertificeerd
– Voorzien van Surfaseal
– Hygiënisch
– Kras- en slagvast
– Vochtafstotend
– Kleurvast
– Zuurbestendig

HACCP International is een leidende food science organisatie die gespecialiseerd is in voedselveiligheid. Zij beheren een wereldwijd gerenommeerd product certificatieschema – certificering van voedselveilige apparatuur, materialen en diensten. Het HACCP-certificaat, welke op Glasbord® is afgegeven, bevestigd de geschiktheid van het product voor gebruik binnen levensmiddelenbedrijven.

Duurzaamheid is een breed begrip. Om te beschermen en te behouden wat voor volgende generaties belangrijk is, richt ARM DOORS zich op de facetten van duurzaamheid.
De kunststof platen van Glasbord® zijn bekroond met het GREENGUARD GOLD certificaat. Hiermee voldoen de plaatwerken aan de strengste standaarden voor een lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOS). Veilig voor zowel de particuliere sector als de utiliteitsbouw (fabrieken, kantoren, scholen, ziekenhuizen enz.).

Klik op onderstaande foto’s voor onze samples

 

Glasbord® bezit de onderstaande certificaten

HACCP certificaat

Internationaal HACCP-certificaat

greenguard certificaat

Greenguard Gold certificaat

FRP

Glasvezelversterkte kunststoffen worden gemaakt van versterkingsmaterialen, verschillende harsen en toevoegingen. Tijdens de productie worden glasvezels of glasvezelmatten geïmpregneerd met kunsthars en indien nodig verzegeld, waardoor een homogene verbinding ontstaat. FRP (Fibre-reinforced plastic) is geschikt voor vele ruimtes en toepassingen. Een standaard FRP kent geen Surfaseal® beschermlaag. Deze wereldwijd gepatenteerde beschermlaag zit enkel in ArmorTuf en Glasbord®. Niet alle ruimtes hebben deze extra bescherming nodig. ARM DOORS biedt een FRP met een gestructureerd oppervlak in de kleur wit en FRP met een glad oppervlak in de kleuren wit en grijs.