Technische specificaties

RVS type

Deurpaneel dikte:
0,8 mm roestvrij staal
Kern:
Polyurethaanschuim, dichtheid 46 kg/m
RVS deuren

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Soldide RVS deur kopen voor uw bedrijf

Het deuroppervlak van onze RVS deuren heeft een standaard dikte van 0,8 millimeter. De kern is uitgevoerd in polyurethaanschuim met een dichtheid tot 46 kg/m, direct geïnjecteerd onder hoge druk. Zo ontstaat een extreem solide deur die, ook onder de meest uiteenlopende omstandigheden, betrouwbaar z’n werk blijft doen. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken en hebben geen poriën waarin vuil, bacteriën en schimmels kunnen groeien. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor toepassingen waar hoge hygiëne-eisen gelden, zoals in de voedsel- en drankenindustrie.

Alle producten bij ARM DOORS hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals geborsteld of gepolijst. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor toepassingen waar een hoge mate van esthetiek vereist is. Bovendien zijn ze erg sterk en bestand tegen inbraak, waardoor ze een veilige optie zijn voor verschillende toepassingen. Meer weten over onze deuren? Neem snel contact op voor nieuws of aanvullende informatie voor een rvs deur of bekijk het assortiment. Wij kunnen eventueel ook veilig en deskundig de montage verzorgen. Laat je gegevens achter in ons offerte formulier.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.