Technische specificaties

480 LWT, 480 TN

Openingssnelheid:
Max. 2,5 m/s
Sluitsnelheid:
Max. 2,0 m/s
Bekleding:
Glasbord® of ArmorTuf®
Normering:
13241/CE
Type afwerking:
Gestructureerd of glad
schuifdeur vriescel - Automatische schuifdeuren

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Automatische schuifdeuren met geavanceerde technologie

Onze automatische schuifdeuren zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van bewegingssensoren en automatisering. Dit zorgt voor een vloeiende, handsfree bediening die essentieel is in drukbezochte gebieden zoals winkelcentra, ziekenhuizen en kantoorcomplexen. Bij ARM DOORS begrijpen we dat elke zakelijke omgeving uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties voor onze automatische schuifdeuren, inclusief variaties in grootte, kleur, en glastype. Of u nu gaat voor maximale transparantie of meer privacy, onze configuraties voldoen aan uw specifieke eisen.

Binnen het uitgebreide assortiment van ARM DOORS vormen automatische schuifdeuren een sleutelcomponent voor bedrijven die streven naar een combinatie van toegankelijkheid, esthetiek en functionaliteit. Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van commerciële winkelfronten tot industriële magazijnen, bieden deze deuren een naadloze integratie met het bestaande ontwerp van een faciliteit. Een automatische schuifdeur is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid, waardoor ze ideaal zijn voor locaties met hoge verkeersvolumes.

Veiligheid is een topprioriteit bij ARM DOORS. Onze automatische deuren zijn voorzien van ingebouwde veiligheidsmechanismen die ongelukken en beknelling voorkomen. Dit, gecombineerd met hun robuuste constructie, garandeert een langdurige, betrouwbare werking. Wij zorgen voor een soepele installatie en bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw deuren optimaal functioneren. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen, van de eerste installatie tot regulier onderhoud.

Neem contact op

Geïnteresseerd in het transformeren van uw bedrijfsingang met onze automatische schuifdeuren? Neem contact met ons op met ARM DOORS voor een persoonlijke consultatie en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.