Technische specificaties

Dubbele pendeldeur 140 PE

Deurdikte:
15 mm
Materiaal:
Massief polyethyleen PE 500
Zichtvenster:
Met of zonder zichtvenster van Acrylglas
Stootrand:
Met of zonder extra PE stootrand
Kleuren:
Verkrijgbaar in meerdere kleuren
dubbele deuren met rond venster

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Pendeldeuren voor dagelijks intensief gebruik

Pendeldeuren dienen dan ook bestand te zijn tegen dagelijks intensief gebruik. Ze worden vaak gebruikt in ziekenhuizen en andere medische instellingen vanwege hun gemakkelijke toegankelijkheid en hygiënische eigenschappen. Ze worden vaak gebruikt als scheiding tussen verschillende afdelingen of om de toegang tot bepaalde ruimtes te beperken. Maar ook in supermarkten om de toegang tot de opslagruimte te vergemakkelijken. Ze maken het ook gemakkelijk voor klanten om tussen de winkelvloer en de magazijnruimte te navigeren. Tot slot zijn ze onmisbaar in professionele keukens van restaurants, hotels en andere horecagelegenheden. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de keuken vanuit de eetzaal en zorgen ervoor dat koks snel door de deuren kunnen lopen met hun handen vol met gerechten en keukengerei.

Stel uw pendeldeur samen

Bij ARM Doors kunt u ook eenvoudig je eigen pendeldeuren samenstellen en onze pendeldeuren zijn de perfecte oplossing. De pendeldeur bestaat uit hoogwaardig materiaal en biedt zowel naar binnen als naar buiten een moeiteloze toegang. Bovendien zorgen de pendeldeuren van ARM Doors voor een stijlvolle toevoeging aan uw ruimte voor de juiste sfeer. We bieden bovendien montage op locatie!

Afhankelijk van wensen bestaat een pendel deur één of uit twee deuren. ARM DOORS biedt een assortiment deuren met een onverwoestbaar oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw organisatie. Met een ruime keus aan opties en accessoires is er voor iedere bedrijfsruimte een geschikte pendeldeur samen te stellen. Zo is het mogelijk een pendeldeur mat zwart of wit te bestellen en deze te voorzien met helder glas en met verlichting of zonder verlichting op het glas. Bekijk het assortiment of neem contact voor advies van een adviseur, of voor een kennismaking voor een vrijblijvende offerte!

Let op!

Bent u op zoek naar industriële pendeldeuren voor uw horecagelegenheid? Bij ARM DOORS bieden we een breed scala aan standaardproducten, zoals glazen schuifdeuren en draaideuren, perfect geschikt voor uw zakelijke behoeften. Onze deuren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof of RVS met veiligheidsglas en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Helaas leveren we geen deuren voor particulieren, zoals douche douchedeuren of een douche pendeldeur. Als u op zoek bent naar andere producten en inspiratie voor uw badkamer- of keukenproject, moeten we u teleurstellen. Wel kunnen wij u helpen met het vinden van een geschikte partner voor diverse accessoires, zoals douchegoten, sifons, douchekranen, wastafelkranen voor uw bedrijf. Als u vragen heeft over onze producten, levering of retourneren, staat onze klantenservice altijd klaar om u te helpen. Neem gerust contact op voor een kennismaking om onze deuren te bestellen die goed passen bij uw zakelijke badkamers en keukens. Wij streven ernaar om al uw wensen te vervullen, met hoogwaardige producten en concurrerende prijzen.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.