Aanrijbeveiliging heftruck met paal

Aanrijbeveiliging paal of rampaal (of rampalen) en Aanrijbeveiliging heftruck

Voorkom dure schades

Bij ARM DOORS begrijpen we dat aanrijdbeveiliging voor heftrucks meer is dan alleen maar een fysieke barrière. Het gaat om het creëren van een veilige werkomgeving, waarbij we rekening houden met diverse factoren zoals hoogte, type stellingen en verschillende situaties. Onze hoogwaardige aanrijdbeveiligingsoplossingen zijn niet alleen geschikt voor het beschermen van stellingen, maar ook voor machines en alle andere waardevolle activa binnen uw magazijnen. Of u nu een maatwerkoplossing nodig heeft voor een specifieke stelling of een algemene bescherming zoekt tegen heftruckongevallen, onze kunststof barrières en beschermende palen kunnen op maat worden gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

Heftrucks zijn snel en wendbaar. Hierdoor zijn aanrijdingen met magazijnstellingen, machines, deuropeningen en wanden snel een feit. Ook de heftrucklepels waarmee goederen verplaatsen worden kunnen een grote schade aanrichten. ARM DOORS levert aanrijdbeveiliging die speciaal zijn ontworpen om kozijnen en/of deuren te beschermen voor heftrucks. Hiermee verkleint u de kans op een aanzienlijke schadepost. Uiteraard zijn onze materialen volledig uitgerust met bevestigingsaccessoires. Voor advies en antwoorden op al uw vragen staan onze experts klaar op onze website. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Bekijk alle toepassingen van onze aanrijbeveiliging en ontdek wat ARM DOORS voor uw magazijn kan betekenen.

Denk na waar u met een heftruck rijdt, want eenmaal iets kapot gereden is er geen weg terug. Kies dus voor de beveiliging van ARM DOORS en vraag een offerte op. Al onze tarieven zijn excl. btw.

Neem contact op

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Aanrijbeveiliging paal voor de heftruck

Er zijn verschillende soorten schades die kunnen optreden door heftrucks. Hier zijn enkele veelvoorkomende:

  • Schade aan magazijnrekken: Heftrucks kunnen vaak schade veroorzaken aan de magazijnrekken door er tegenaan te botsen. Dit kan leiden tot beschadigde pallets en gevaarlijke situaties in het magazijn.
  • Schade aan goederen: Als een heftruck niet goed wordt bediend of als er onvoldoende aandacht wordt besteed aan de veiligheid, kan er schade ontstaan aan goederen die worden vervoerd. Dit kan leiden tot verlies van producten en extra kosten voor de onderneming.
  • Schade aan de heftruck zelf: Het niet goed onderhouden van een heftruck kan leiden tot slijtage en schade aan belangrijke componenten zoals de banden, de motor en de hydraulische systemen. Dit kan de levensduur van de heftruck verkorten en kan leiden tot extra kosten voor de onderneming.
  • Schade aan het magazijn: Heftrucks kunnen bij onjuist gebruik schade veroorzaken aan muren, deuren en andere delen van het magazijn. Dit kan leiden tot extra kosten voor de onderneming en kan de veiligheid van het magazijn in gevaar brengen.

Aanrijdpalen voor heftrucks moet voldoen aan een aantal wettelijke eisen en richtlijnen om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen zoals de zichtbaarheid, montage, vormgeving en het voldoen aan de EN 15512:2009. Met de speciale aanrijbeveiliging paal voor heftruck van ARM DOORS voorkomt u tal van dure kostenposten en schades waardoor uw bedrijf mogelijk niet meer optimaal kan presteren. Neem vandaag nog contact met ons op of download onze brochure.