Rampaal of rampalen

Aanrijbeveiliging paal of rampaal (of rampalen) en Aanrijbeveiliging heftruck

Bescherm kwetsbare plekken met rampalen

Zowel in logistieke ruimtes als in productieruimtes liggen schadeposten door heftrucks, palletwagens en steekwagens op de loer. Geen producten zo handig als de anti rampalen en om deze op de juiste hoogte te plaatsen op de kwetsbare plekken in de grond, denk hierbij aan doorgangen en deuren, kan de kans op hoge schadeposten worden verkleind.

ARM DOORS biedt een uitgebreid assortiment rampalen voor bedrijven ter bescherming van toegangsdeuren op de werkvloer. Onze palen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren, waaronder rood, geel, zwart en wit.

Neem contact op

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Wat is een rampaal?

Een anti rampaal is een paal die geplaatst wordt om aan te geven waar de weg of toegang versperd is. Het kan ook worden gebruikt om verkeer om te leiden en hulpverleners toegang te geven tot de locatie van de ramp. Onze rampalen worden vaak geplaatst bij organisaties waar sprake is van een loods of een groot magazijn waarbinnen verkeer van o.a. karren en heftrucks gereguleerd moet worden. Ze zijn voorzien van reflecterend materiaal, zodat ze ‘s nachts goed zichtbaar zijn. Het is ook bijvoorbeeld mogelijk een rampaal uit re rusten met knipperende lichten om de aandacht te trekken.

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig staal en verzinkt om duurzaamheid te garanderen. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het beschermen van deuren tegen schade door voertuigen, het markeren van looproutes, of het creëren van zones met beperkte toegang. Onze flexibele kunststof verkeersdrempels zijn ook beschikbaar om de snelheid van voertuigen te verminderen en de veiligheid te vergroten. Met een divers assortiment aan producten heeft ARM DOORS alles wat u nodig heeft om de toegangsdeuren op uw werkvloer te beschermen en te markeren. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze voor de beste producten voor uw situatie. Geen enkele soort schade aan uw deuren zal nog een probleem zijn met onze hoogwaardige rampalen en afzetpalen. Bespaar op reparatiekosten en zorg voor een veilige werkomgeving met ARM DOORS!

Fundamenteel onderdeel bedrijfsveiligheid

Rampalen als onderdeel van hun aanrijdbeveiligingsoplossingen, specifiek ontworpen zijn om een robuuste barrière te vormen die zowel flexibel als onwrikbaar is in het gezicht van potentiële aanrijdingen. Deze palen worden geconstrueerd met behulp van hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Naast het fysieke afschrikmiddel dat ze bieden, zijn de rampalen van ARM DOORS uitgerust met geavanceerde veiligheidskenmerken, zoals automatische vergrendelingsmechanismen en snelle reactietijden bij impact, waardoor ze een essentiële component zijn voor de waarborging van de veiligheid en integriteit van elk terrein. Het implementeren van een rampaal van ARM DOORS betekent daarom niet alleen investeren in de fysieke bescherming van een locatie, maar ook in de gemoedsrust die komt met de wetenschap dat uw eigendom wordt bewaakt door top-of-the-line beveiligingstechnologie.

Het gebruiken van rampalen kan de veiligheid op de werkvloer enorm vergroten door het verkeer in goede banen te leiden. Neem voor advies contact op met ARM DOORS.