Kunststof raamkozijnen

shuco living kunststof kozijnen

Sterke kunststof raamkozijnen

ARM DOORS levert naast deuren ook kunststof raamkozijnen die uitstekend tot zijn recht komen binnen de voedselverwerkende en farmaceutische industrie.
De verdiept liggende vormgeving van de serie die ARM DOORS levert reduceert optisch de aanzichtbreedtes van de al slanke profielcontouren. Nauwelijks zichtbare dichtingen en afgeronde hoeken maken onze kozijnen tot de beste keuze.

Neem contact op

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

De 3 voordelen van onze raamkozijnen

  1. Hoog thermisch isolerend: De innovatieve techniek met vijf isolerende kamers en een diepte van  112 mm. zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. Twee rondomlopende dichtingen zorgen voor een extra daling van het energieverbruik.
    Hoogwaardig isolatieglas vermindert het warmteverlies met behoud van de hoge transparantie.
    Het dichtingssysteem met twee rondomlopende dichtingen en de speciale eigenschappen van het isoleerglas bieden een uitstekende bescherming tegen geluid en vocht.
  2. Eenvoudige reiniging: Gladde, vochtbestendige oppervlaktes zorgen ervoor dat uw kozijnen bij intensieve reiniging ook na jaren er als nieuw uitzien.
  3. Duurzaam en milieuvriendelijk: De sterke, tegen corrosie beschermde stalen profielen in de kozijnen en vleugels zorgen voor stabiliteit, gegarandeerde functionaliteit en een lange levensduur. Het lage energieverbruik en de daardoor lage CO2-uitstoot zorgen samen met de mogelijkheid van recycling voor de hoge milieuvriendelijkheid.