Technische specificaties

Snelroldeur

Openingssnelheid:
Max. 2,5 m/s
Sluitsnelheid:
Max. 2,0 m/s
Constructie:
Gegalvaniseerd staal of RVS
Normering:
13241/CE
Zichtvenster:
Met of zonder zichtvenster(s)
Kleuren:
Verkrijgbaar in meerdere kleuren
snelloop deuren cleanroom

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Snelroldeuren zijn een must voor NON-FOOD

ARM DOORS biedt automatische snelroldeuren voor elke ruimte. Waar nodig komen onze adviseurs bij u op locatie kijken om te bepalen welke oplossing en welk systeem het beste past. Onze deuren zijn te bedienen met een trekschakelaar, afstandsbediening of zelfs volautomatisch via een radar bewegingssensor. Alle automatische snelloopdeuren van ARM DOORS zijn uitgerust met diverse signalerings- en veiligheidsopties om beknelling en beschadiging te voorkomen. Meer weten? Bekijk ons assortiment en alle verkrijgbare opties of neem contact op voor een gesprek met een van onze adviseurs of stel zelf samen via onze configurator.

ARM DOORS biedt een breed assortiment aan brandwerende automatische deuren die voldoen aan de standaard veiligheidseisen en specifieke behoeften van verschillende industrieën. Onze snelloopdeuren zijn niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Ze kunnen worden geïnstalleerd als zelfstandige producten of als aanvulling op andere deursystemen, zoals snelroldeuren of roldeuren. Grote schuifdeuren helpen bij het besparen van energie door efficiënte isolatie en minimaliseren het risico op storing door hun eenvoudige en robuuste ontwerp. Met indrukwekkende snelheden kunnen onze snelloopdeuren de doorstroom van mensen en goederen versnellen, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid waarborgen. Bovendien hebben onze snelloopdeuren goed onderhoud nodig om hun optimale werking te behouden. ARM DOORS biedt ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw snelloopdeur altijd in topconditie is, tot wel de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.