Technische specificaties

140 AM, 140 PE

Deurpaneel dikte:
15 en 40 mm
Deurblad:
Massief polyethyleen PE 500
Raam:
Gemaakt van acrylglas met dikte 15 mm
Stootranden:
Polyethyleen 10 mm, breedte 15 cm
dubbele deuren met rond venster

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Industriële draaideuren op maat

Industriële draaideuren kunnen op verschillende manieren worden toegepast en zijn uitermate geschikt voor situaties waarin een betrouwbare afsluiting vereist is, gecombineerd met een gemakkelijke toegang. Ze worden vaak gebruikt in fabrieken, magazijnen, productiehallen, distributiecentra en andere industriële omgevingen. Deze robuuste draaideuren kunnen worden gebruikt om verschillende ruimtes af te sluiten, zoals ingangen, uitgangen, gangpaden of compartimenten. Ze bieden een uitstekende beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang en kunnen zowel handmatig als geautomatiseerd worden bediend, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Bovendien zijn onze industriële draaideuren verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in de bestaande architectuur en design van uw industriële faciliteit. Kortom, of u nu op zoek bent naar een betrouwbare afsluiting voor een productiegebied, een veilige toegangsoplossing voor een magazijn of een efficiënte compartimentering van ruimtes in uw fabriek, bij ARM Doors vinden wij de perfecte industriële draaideur zonder concessies die aan uw specifieke eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw industrieel deurenproject!

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.