Technische specificaties

480 LWT, 480 TN

Openingssnelheid:
Max. 2,5 m/s
Sluitsnelheid:
Max. 2,0 m/s
Constructie:
Gegalvaniseerd staal of RVS
Normering:
13241/CE
snelloopdeur of automatische glasvezel deuren of toegangsdeur Snelroldeuren

Vul uw e-mail in en ontvang onze brochure

Automatische deuren voor industriële toepassingen

Bij ARM DOORS begrijpen we dat elke industriële toepassing uniek is. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun eigen industriële deur samen te stellen via onze online configurator. Met deze tool kunt u eenvoudig de gewenste specificaties, zoals afmetingen, materialen en extra functies, selecteren en aanpassen. Op deze manier kunt u een deur op maat creëren die perfect aansluit bij uw specifieke vereisten en voorkeuren.

Onze deuren kunnen altijd worden uitgevoerd als automatische schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren en meer, afhankelijk van een behoefte. Met opties zoals glazen panelen voor een moderne uitstraling, geavanceerde beveiligingsfuncties en energiebesparende eigenschappen, kunt u erop vertrouwen dat ARM DOORS aan uw verwachtingen voldoet. Ook standaard producten zijn mogelijk. Lees gauw verder op onze website wat we voor u kunnen betekenen of stel uw vraag direct aan ons team.

Onze ervaren professionals staan klaar om u te begeleiden bij het samenstellen van uw ideale automatische toegangsdeur en om u te voorzien van technisch advies en ondersteuning gedurende het hele proces. Bij ARM DOORS streven we naar maximale klanttevredenheid en leveren we de hoogste kwaliteit deuren voor uw industriële toepassingen. Wij zorgen met onze automatische draaideuren voor elke ingang voor een automatische en gemakkelijke toegang.

Stel uw automatische toegangsdeur samen

Neem vandaag nog contact met ons op of maak gebruik van onze online configurator om uw eigen elektrische deur of automatische schuifdeuren samen te stellen. Ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden en de uitstekende kwaliteit met de deuren van ARM DOORS die wij u te bieden hebben voor uw industriële deurbehoeften. Er is geen oplossing die wij niet hebben!

Werken bij ARM DOORS? Neem contact met ons op voor beschikbare vacatures.

Stel uw eigen deur samen of vraag een offerte aan

Innovatieve oplossingen, passend maatwerk en persoonlijke service, dat is waar ARM DOORS al meer dan 15 jaar voor staat.